Websites en hosting

Steeds meer mensen oriënteren zich op het internet voordat zij overgaan tot actie. Als dit nu voor het zoeken van een product of het kiezen van een huisarts.
Een bedrijf kan om die reden niet meer zonder een goede en actuele website. Op een website krijgt uw doelgroep een beeld van uw bedrijf. Een goede eerste indruk is hierbij zeker een must. Ziet het webdesign er niet goed uit of is de werking van de site niet goed, dan is de bezoeker snel weer verdwenen.
Uw website moet duidelijk en overzichtelijik zijn zodat uw bezoeker eenvoudig door uw website kan navigeren.

Tevens bouwen wij onze websites zo dat we rekening houden met de eisen die Google stelt aan een website, wat weer belangerijk is voor de positie van uw website binnen Google.

Hosting

Hosting is het beschikbaar stellen van een stuk schijfruimte op een server, een computer die continu met het internet verbonden is, waarop bijvoorbeeld de pagina's van een website op geplaatst kunnen worden.

Zo'n afgebakend stuk schijfruimte, met alle bijbehorende diensten en beheermogelijkheden, noemen we een hosting account.

Op een hosting account kan vervolgens een domeinnaam worden gekoppeld, met een darbij behorende website.

Websites zijn er in allerlei soorten en maten. Hierdoor heeft elke site een bepaalde hoeveelheid dataverkeer of schijfruimte nodig. Het is zonde om te betalen voor ruimte die u niet gebruikt. Wij hebben daarom een antal verschillende hosting pakketten samengesteld, zodat u het pakket kunt kiezen dat het beste bij u past.