Telecom en Internet

Lucas IT is op het gebied van telecommunicatie een betrouwbare partner. En wel een volledige partner in Telecom Twente. Want of het nou gaat om productiviteit, kostenbeheersing of om het stroomlijnen van inkomend- en uitgaand verkeer, wij zijn tot in detail op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lucas IT ontwerpt en installeert niet alleen, wij bieden ook service en doen onderhoud van de meest geavanceerde telecommunicatietechnieken zoals:

  • Telefonie. Door ons partnership met Panasonic, Tiptel, ZyXEL en Cisco is vrijwel elke telecomoplossing te realiseren.
  • DECT, waardoor u overal in en rond uw bedrijf draadloos bereikbaar bent. Unified Messaging, waarbij al uw berichten (fax-, voicemail of e-mail) in één universele mailbox terechtkomen, die toegankelijk is via de meeste communicatieapparatuur binnen uw bedrijf. 
  • Automatic Call Distribution (ACD). wat uw bereikbaarheid verbetert en doorgroei naar callcenter-faciliteiten mogelijk maakt. 
  • IP telefonie of Voice over IP, waarbij spraak- en datacommunicatie zijn ondergebracht in één beheeromgeving, waardoor uw Total Cost of Ownership (TCO) gereduceerd wordt.

Uw volledige communicatie is bij ons in betrouwbare handen. Wij geven helder advies en leveren oplossingen op maat voor iedere organisatie.